Mané og Salah blev igen de store helte – få onsdagens Premier League-overblik her

På en onsdag fyldt med Champions League-fodbold var der også Premier League på programmet, hvor Tottenham mødte Burnley, Crystal Palace stod over for Watford, mens Liverpool tog imod Leeds.

Liverpool fortsætter den gode formkurve efter en overbevisende sejr over Leeds.

Liverpool havde inden onsdagens kamp imod Leeds vundet deres seneste fem Premier League-kampe med en målscorer på 12-2. Jürgen Klopps tropper var derfor storfavoritter til mødet imod Marcelo Bielsas mandskab. Den favoritværdighed skulle Liverpool hurtigt indfri.

15 minutter inde i opgøret scorede Mohamed Salah på et straffespark til 1-0. En halv time inde i opgøret var det Joel Matips tur til at komme på måltavlen, da han på et oplæg fra Salah udbyggede føringen til 2-0. Egypteren var dog ikke færdig for blot fem minutter senere scorede Salah igen, da han var sikkerheden selv på endnu et straffespark.

I anden halvleg gik Liverpool lidt ned i gear, men det forhindrede dog ikke hjemmeholdet i at score flere mål. I kampens slutning var Sadio Mané nemlig på spil, hvor det lykkedes Liverpool-spilleren at score to mål og bringe Merseyside-klubben på 5-0. Brølstærke Virgil van Dijk ville dog også lege med, da han i kampens sidste minut lukkede ballet med en scoring til 6-0.

Højbjerg og Spurs smed dyrebare point

Tottenham skulle onsdag aften ridde videre på vinderbølgen efter deres sensationelle sejr over Pep Guardiolas Manchester City i weekenden. Det blev dog alt andet end den aften, som Antonio Contes mandskab havde håbet på.

Første halvleg endte 0-0 og i det 71. minut var det hjemmeholdets anfører, Ben Mee, der kom først på en dødbold inde i Tottenhams felt og kunne score til 1-0 for Burnley. Selvom Contes tropper sad tungt på kampen i opgørets slutning, blev der ikke scoret yderligere.

Watford stadig dårligste hjemmehold i ligaen

25 kampe inde i sæsonen er Watford det dårlige hjemmebanehold i Premier League. Den statistik skulle stadig holde stik efter deres kamp imod Crystal Palace onsdag aften.

Kun 15 minutter inde i opgøret kom den første nedtur, da Jean-Phillipe Mateta scorede til 0-1 for Palace. Moussa Sissoko ville det dog anerledes og kun tre minutter efter bragte han balance i regnskabet med en scoring til 1-1. Kort inden halvleg var en af sæsonens helt store overraskelser Conor Gallagher scorede til 1-2 for udeholdet. I kampens slutning lukkede og slukkede Crystal Palace opgøret, da Wilfried Zaha blev dobbeltmålscorer med sine scoringer til 1-3 og 1-4.