3F Superligaen

AGF-chef afslører: Wilshere kan få lyndebut

Jack Wilshere kan allerede få debut på fredag for AGF, når aarhusianerne møder Vejle Boldklub, afslører Stig Inge Bjørnebye.

Jack Wilshere er angiveligt fit for fight hvad angår spilletid
Jack Wilshere er angiveligt fit for fight hvad angår spilletid. Foto: agf.dk

Mange har allerede betvivlet Jack Wilsheres form og skadehistorik efter det sensationelle skifte til den danske Superliga og AGF.

Nu afslører AGF-sportschef, Stig Inge Bjørnebye, dog overfor discovery+, at den tidligere engelske landsholdsstjerne i princippet allerede er i spil til holdets kamp på fredag.

– Vi er overbeviste, fordi han stadig er sulten. Han er lige fyldt 30 år og har været frisk længe. Han har tidligere haft udfordringer med skader, men har trænet godt og været omkring Arsenals førstehold i fire måneder, hvor han ikke har misset en træning, lyder det fra Bjørnebye, der også har været i dialog med The Gunners omkring Wilsheres fysiske forfatning.

– Rapporterne derfra fortæller, at han er tilbage, hvor han var, så jeg har store forventninger til, at han kan hjælpe med at udvikle holdet, klubben og kulturen. Jeg er sikker på, at han vil gøre et godt stykke arbejde for os.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Wilshere til AGF: Et gedigent scoop for AGF på alle måder

AGF møder Vejle Boldklub på fredag klokken 19, hvor der bliver fløjtet op i Nørreskoven.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P