Europæisk Fodbold

Randers-profil inden opgøret mod Leicester: Der er en speciel stemning

Randers FC's midtbaneprofil, Vito Hammershøj-Mistrati, fortæller på et pressemøde forud for kampen Leicester, at der er en speciel stemning i truppen.

Randers FC skal på en kæmpe opgave, når de torsdag spiller ude mod Leicester fra premier League i den første af to playoff-kampe i Conference League.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers FC skal torsdag på noget af en opgave, når de gæster Premier League-vinderne fra 2016 på King Power Stadium.

Her venter Kasper Schmeichel og resten af Leicester, når den første af to playoff-kampe i Conference League mellem de to mandskaber skal spilles.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Thomasberg før Leicester: Ligner umulig opgave – går selvfølgelig efter sensationen

På et pressemøde forud for kampen giver Randers FC’s midtbaneprofil, Vito Hammershøj-Mistrati, udtryk for, at det naturligvis ikke er en kamp som alle andre for Randers FC-spillerne.

– Der er en speciel stemning. Men jeg har bare fokus på, at vi skal gå ud og forløse al den spænding vi har i kroppen. Det må ikke blive forkrampet, for det tror jeg godt det kan blive, hvis man er alt for nervøs og tænker alt for meget over tingene.

Leicester indtager lige nu en aktuel 11. plads i Premier League, og med navne som Wilfred Ndidi, Kasper Schmeichel og Jamie Vardy som en del af truppen, er det åbenlyst ikke hverdagskost for kronjyderne.

– Når kampen starter, så er det altså en kamp ligesom alle mulige andre. Selvfølgelig fylder det meget op til kampen, men jeg er sikker på, at når dommeren fløjter kampen op, så er alle top-tændte og ikke så bange for at gå ud at spille, siger Vito Hammershøj-Mistrati.

Kampen bliver spillet i England klokken 21.00 torsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P