3F Superligaen

Brøndby-ejer om eventuelle investorer: Kun hvis de køber ind på strategien

Det ses rundt omkring i international fodbold, og i stigende grad også i Danmark, at investorer går ind i klubber og skaber velstand men også kaos. Det kommer ikke til at ske i Brøndby, slår majoritetsejeren Jan Bech fast.

Jan Bech vil ikke have hvem som helst ind som investorer
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2021)

Jan Bech Andersen ejer størstedelen af Brøndby IF’s aktier, og det er slet ikke uinteressant for andre investorer at gå ind i forretningen bag de danske mestre.

Men blandt andet skrækeksempler fra andre klubber, og respekt for amatørklubben og resten af ejergruppen, gør, at Brøndbys mæcen har svært ved at se, at det sker på Vestegnen.

Det siger han i et interview med Discovery +.

– Jeg får løbende henvendelser (ift. investorer, red.). Men hvis ikke tingene er koordineret, og folk køber ind på hele den stategi og administration, vi har opbygget her, så er det ikke engang aktuelt at holde et møde. Kan der så nogensinde komme nogen ind, der gør det. Det må vi se. Indtil nu fortsætter vi, og så må vi bare lægge på, siger Jan Bech og slår fast:

– Hvis ikke tingene passer sammen, så bliver der ikke optaget nogen dialog.

Brøndby har også tidligere forsøgt sig med andre forretningsområder, som da klubben i 90’erne forsøgte at gå ind i Interbank, hvilket kostede klubben 400 millioner kroner.

Det kommer heller ikke til at ske igen.

– Vi er en fodboldforretning. Det handler om europæisk fodbold, så spillerne kan komme ud og få eksponering, og vi kan sælge dem. Vi skal ikke ud og have et tredje ben eller skal købe en bank igen. Det er ikke sådan nogle eventyr, vi kigger ind i, siger Jan Bech

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby-chef: Vi kan ikke have én superstjerne

Brøndby IF møder FC Nordsjælland i forårets første kamp på søndag den 20. februar i Farum.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P