LaLiga

Real Madrid-spiller om Hazards skuffende ophold i klubben: Du må spørge ham

Eden Hazard har været en skygge af sig selv, siden han skiftede til Real Madrid i sommeren 2019. Nu kommer hans holdkammerat i Madrid Marco Asensio belgieren til undsætning.

Real Madrids offensive spiller Marco Asensio er ude og forsvare Eden Hazards dårlige form i klubben.
Foto: Oscar Del Pozo/AFP/Ritzau Scanpix.

Real Madrid købte i juli 2019 Eden Hazard for 115 millioner euro i Chelsea, som arvetager til Cristiano Ronaldo. Det pres har belgieren dog haft mere end svært ved at lave op til.

Siden sin ankomst i klubben er det blevet til 62 kampe i den hvide trøje, mens Hazard kun har medvirket i 16 mål. Mange Real Madrid-fans er derfor skuffet over den tidligere Chelsea-spillers præstationer i klubben, men ifølge Hazards holdkammerat Marco Asensio, så er der helt sikkert en god forklaring på offensivspillerens form.

– Han træner godt, og jeg ser ham med lysten til at skabe glæde i Madrid, men mange ting har spillet en rolle, som for eksempel skader. Det er svært at vide.

– Du må spørge ham, og en dag vil han helt sikkert fortælle os alle om det. Han kan stadig nå at blive vigtig for os i den her sæson.

– Han er en spiller, der har et helt fantastisk talent. Han er en af de bedste spillere, som jeg har delt omklædningsrum med, og det er altid tydeligt til træning, siger Marco Asensio til Cadena SER.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Vildt karriereskifte: Real-stjerne vil pensioneres og jagte letpåklædt karriere

Inden skiftet til Real Madrid nåede Eden Hazard at tørne ud for Chelsea i 362 kampe, hvor belgieren scorede 110 mål og lavede 96 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P