LaLiga

Medie: Barca vil skille sig af med disse tre stjerner i jagten på Haaland

FC Barcelona er angiveligt opsatte på at hente Erling Haaland til sommer, men det kræver et større økonomisk råderum i både transfer- og løn budgettet.

FC Barcelona vil skille sig af med tre spillere for at kunne hente Erling Haaland til sommer.
Forto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona er angiveligt klar til at strække sig langt for at kunne hente den norske stjerne, Erling Haaland, til sommer. Det skriver det spanske medie SPORT.

Den catalanske storklub skulle således have besluttet sig for, at man vil skille sig af med stjernerne Ousmane Dembélé, Luuk de Jong og Memphis Depay.

Den catalanske storklub har som bekendt ikke en ideel økonomi for tiden, og det er derfor, at klubben angiveligt har besluttet sig for, at de tre spillere ikke har en fremtid i Barca.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nyindkøbte Ferran Torres: Denne tidligere Barca-spiller er min helt

Luuk de Jong er lige nu lejet ud fra Sevilla til FC Barcelona, men den lejeaftale ophører til sommer. Ousmane Dembélés kontrakt med Barca udløber ligeledes til sommer, og det er derfor kun 27-årige Memphis Depay, der kommer til at indbringe klubben penge ved et salg, da han har kontrakt med Barca frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom det kun er Memphis Depay, der kan forventes at give klubben et økonomisk boost gennem et salg, vil afgangen af de tre spillere skabe luft i lønbudgettet hos Barca, hvilket bliver nødvendigt for at kunne lokke Erling Haaland til klubben.

Erling Haaland har dog ikke besluttet sig for sin fremtidige klub endnu, hvor også klubber som Manchester City, Real Madrid og PSG skulle være seriøse bejlere.

For at skaffe penge til at hente Erling Haaland, skulle FC Barcelona også være i seriøse forhandlinger om et nyt sponsorat, der kan medføre en navneændring af klubbens ikoniske hjemmebane, Camp Nou. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P