3F Superligaen

OB’s nyindkøb debuterede: Stolt over første kamp

OB spillede lørdag træningskamp mod superligakollegaerne fra Vejle Boldklub, og til den kamp blev det til debut for OB’s nye serbiske midterforsvarer Mihajlo Ivancevic.

OB Mihajlo Ivancevic
Foto: OB

Når Mihajlo Ivancevic spiller sine første minutter i Superligaen, bliver han den 11. serbiske spiller, der får debut i den bedste danske række.

Den nyindkøbte OB-forsvarer spillede allerede i weekenden sine første minutter for det fynske mandskab, da han startede inde i midterforsvaret ved siden af Jeppe Tverskov i træningskampen mod Vejle i Tyrkiet, og det var en tilfreds serber, der efter kampen udtalte sig til OB’s egen hjemmeside.

– Jeg er stolt over at have spillet min første kamp for OB. Jeg synes, det gik fint, men det bliver endnu bedre, når jeg har haft noget mere tid og nogle flere træningspas sammen med mine holdkammerater. Jeg er tilfreds med vores defensive indsats, og jeg glæder mig allerede til, at jeg skal på træningsbanen med holdkammeraterne igen, siger Mihajlo Ivancevic.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Officielt: OB har første forstærkning på plads

Ivancevic skiftede sidst i vinter-transfervinduet FK Spartak Subotica fra hjemlandet ud med Ådalen i Odense, og det er niveau-mæssigt et skridt op ad stigen.

– Niveauet her i OB er godt, og jeg synes, det er et højere niveau end i min tidligere klub. Jeg skal lære spillestilen endnu bedre at kende, men jeg kan godt lide stilen her i OB, og jeg er glad for at være blevet en del i klubben. Vi startede med et clean sheet i dag, og det er rigtig dejligt, når man er forsvarsspiller, siger Mihajlo Ivančević.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
OB henter australsk landsholdsspiller

Ivancevic kan håbe på mere spilletid på lørdag, hvor OB møder Zorya Luhansk fra Ukraine på træningslejren i Tyrkiet, mens han altså kan skrive sig ind som historiens 11. serbiske spiller i Superligaen, når OB gæster F.C. København.

I denne sæson kan Ivancevic blive den tredje serber i Superligaen, hvor også Brøndbys Andrija Pavlovic og AaB’s Milan Makaric i øjeblikket er at finde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P