LaLiga

Martin Braithwaite efter skade: En bedre version

Martin Braithwaite er efterhånden ved at være tilbage for fuld skrue, efter han har siddet ude med en knæskade i længere tid.

Martin Braithwaite er tilbage i FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite sad ude med en knæskade den sidste del af 2021.

Det nye år har dog allerede bragt godt nyt med sig for den danske landsholdsspiller, der efterhånden ved at være tilbage – og så endda mere til. I et interview med TV2 Sport, fortæller Martin Braithwaite, at det er en ny version, der er vendt tilbage fra skadespausen.

– Den version er bedre, så enkelt er det. Jeg er blevet bedre af at være ude. Jeg studerer spillet bedre, og jeg har kunnet træne mere specifikt end før, og alle mine tests viser, at jeg er i en meget bedre fysisk form, end jeg nogensinde har været, siger Martin Braithwaite.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Braithwaite tvivler ikke: Jeg bliver fremragende fra dag ét!

Den danske Barca-spiller understreger efterfølgende, at det ikke er tomme ord, han kommer med. Diverse fysiske tests skulle således underbygge påstanden om, at Martin Braithwaite aldrig har været i bedre fysisk form.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Spansk avis hylder danske Daniel Wass – ekstraordinært!

FC Barcelona møder søndag Atletico Madrid. Her er der altså mulighed for en direkte duel mellem de danske landsholdskollegaer Martin Braithwaite og Daniel Wass.

Det er indtil videre blot blevet til 13 minutters spilletid de seneste tre kampe, efter han er vendt tilbage fra sin skade. Samtidig kan Daniel Wass få debut for Atletico Madrid, efter han skiftede Valencia ud med den spanske hovedstadsklub i det netop afsluttede transfervindue.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P