FC Midtjylland snublede fælt og smed 3-0 føring mod islændinge

FC Midtjylland gik helt i stå søndag aften i sin anden kamp ved The Atlantic Cup i Portugal, da de satte en 3-0 føring over styr mod Breidablik.

Vágner Love har spillet sammen med Ronaldinho
Ronaldiho og Vagner Love har tidligere spillet sammen i Flamengo og for Brasiliens landshold. Foto: FCM.dk

Der var stor favoritværdighed til FC Midtjylland forud for opgøret mod islandske Breidablik til The Atlantic Cup.

Og i første halvleg, hvor man tydeligt kunne høre midtjydernes cheftræner, Bo Henriksen, råbe sin tropper frem, var der også stor klasseforskel.

FC Midtjylland, der hurtigt scorede tre mål, spillede på det her tidspunkt i et tempo, hvor islændingene ikke kunne følge med.

Brasilianske Marrony fik lidt tiltrængt succes med sin scoring til 1-0 efter 11 minutter, og Viktor Lind satte to scoringer ind efter henholdsvis 17. og 33. minutter.

Foruden de oversiddende spillere og staben fra både det islandske og det danske mandskab, havde fem lokale portugisere fundet vej til Estádio Municipal de Albufeira, og de var tydeligvis kommet for at se den brasilianske verdensstjerne Vágner Love. Han startede i front hos FC Midtjylland, hvor ulvene fik meget plads i starten af kampen.

I anden halvleg gik Superligaens tophold dog helt i stå, og Breidablik udnyttede det lavere tempo til at få reduceret kort inde i anden halvleg, ligesom de scorede to mål i de sidste ti minutter af kampen.

Debutant-mål og straffe sikrede FCK sejren i testkamp

Begge hold fik et point fra det uafgjort 3-3 resultat, og på en straffesparkskonkurrence efter sidst fløjt spillede holdene om et ekstra point til gruppestillingen, som gik islændingenes vej.

Andreas Nibe Hansen brændte FC Midtjyllands næstsidste spark.