LaLiga

Ærgerlig spansk angriber: Jeg vil til Barca til sommer!

Alvaro Morata er ked af, at vinterens transfervindue ikke bød på et skifte til FC Barcelona. Han er åben for et skifte til sommer.

Alvaro Morata var ked af at han ikke kom til Barca
Morata spiller sammen med flere af FC Barcelona-spillerne på det spanske landshold. Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix.

Alvaro Morata var indtil de sidste dage af transfervinduet rygtet til FC Barcelona, og han stod angiveligt højt på Xavis ønskeliste. Angriberen håbede også selv, at det ville ske, men det hele faldt på gulvet til sidst. Til sommer er spanieren fortsat frisk på et skifte til Catalonien. Det skriver spanske Sport.

Spanieren står dog i en kompleks situation. Han er ejet af Atletico Madrid, men udlejet til Juventus. Diego Simeone har ikke angriberen i sine fremtidsplaner, og Juventus har fortalt, at de ikke vil gøre brug af sin købsoption.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Barcelona fravælger legende: Otte b-spillere udtaget til Europa League

Samtidig har Barcelona hentet Pierre Emerick Aubameyang i Arsenal, og jagten på Erling Haaland startes til sommer. Pladsen kan derfor allerede være optaget.

Moratas ønske om et skifte til FC Barcelona er tydelig. Ifølge Sport rejste han sammen med sin agent til Atletico Madrid i transfervinduets sidste dage for at overbevise dem om, at et skifte var en god idé. Det afviste ejerklubben, og nu håber Morata ifølge Sport på, at hovedstadsklubben vil lade ham rejse til sommer.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Barcelona-præsident om Dembélé: Xavi bestemmer om han spiller

Ifølge det spanske medie var Morata ked af, at skiftet ikke blev en realitet, da angriberen tror fuldt og fast på Xavis projekt og gerne vil være en del af det.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P