Premier League

Medie: Barca hentede sin ønskeangriber i sidste øjeblik

Pierre-Emerick Aubameyang skifter til FC Barcelona, erfarer Sky Sports, der også skriver, at handlen går igennem på en fri transfer.

Pierre Emerick Aubameyang kan komme til Barca.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Noget tyder på at Arsenal har smækket døren i bag Pierre-Emerick Aubameyang. Og låst den godt og grundigt efterfølgende.

Sky Sports erfarer ovenpå transfervinduets sidste minutter, at Arsenal sender Pierre-Emerick Aubameyang til FC Barcelona på fri transfer, 18 måneder før hans enorme kontrakt med en ugeløn på mere end tre millioner udløber.

Sky skriver endvidere, at Arsenal sparer omkring 220 millioner kroner i lønninger.

Den 32-årige angriber fik frataget anførerbindet i Premier League-klubben efter disciplinære problemer, men nu skal han altså bringe FC Barcelona tilbage til toppen af LaLiga sammen med cheftræner Xavi.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Avis: Barcelona vil forlænge med forsvarsspiller

Det paradoksale er dog, at i 2020 var FC Barcelonas cheftræner ude og advare klubben om at hente den gabonesiske angriber. Lang tid før han nu selv skal løse udfordringen ‘Aubameyang’.

Pierre-Emerick Aubameyang har ikke spillet for Arsenal siden 6. december, og han har heller ikke deltaget i deres netop afholdte træningslejr i Dubai. Aubameyang scorede 92 mål i 163 kampe i sin tid i London.

Så statistikken fejler intet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P