3F Superligaen

Brøndby forlænger med omskolet talent: Ser frem til at arbejde stenhårdt

Brøndby har tirsdag aften oplyst, at man har forlænget kontrakten med 18-årige Christian Friedrich.

Brøndby har forlænget med 18-årige Christian Friedrich.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Brøndby IF er på det seneste lykkedes med at udvikle ungdomsspillere til bærende profiler, for derefter at sælge dem videre.

De mest åbenlyse eksempler på dette i nyere tid er Jesper Lindstrøm, der blev solgt til Eintracht Frankfurt i sommer, og Morten Frendrup, der i det netop overståede transfervindue blev solgt til Genoa.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Frendrup efter skifte: Kunne sagtens have set mig i BIF i lang tid endnu

Nu er transfervinduet smækket i, og Brøndby har dermed tid til at fokusere på, hvem der kommer til at blive den næste Jesper Lindstrøm eller Morten Frendrup.

Tirsdag aften kom klubben så selv med et bud, da Brøndby kunne offentliggøre en kontraktforlængelse med den 18-årige Christian Friedrich. Det oplyser Brøndby på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Den nye kontrakt løber frem til sommeren 2024 og betyder samtidig, at Christian Friedrich bliver fuldtidsspiller.

– Det har været totalt fedt at få den anerkendelse fra Brøndby, og det er noget, jeg har villet, siden jeg kom til klubben. Så det er et meget stort skridt for mig, at jeg nu går fuldtids, så nu ser jeg bare frem til at arbejde stenhårdt, siger den nyslåede fuldtidsprofessionelle Brøndbyspiller i forbindelse med kontraktforlængelsen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Avis afslører: Det kostede Brøndbys sidste transfer

Christian Friedrich spiller i dag som højre back, efter han tidligere på sæsonen blev omskolet fra at have været angriber. Det kastede få måneder senere en udtagelse til det danske U19-landshold af sig, og nu altså en kontraktforlængelse med Brøndby.

– Jeg havde selvfølgelig en god dialog med klubben om, at det kunne være en god mulighed for mig at vise mig frem på højre backen og bruge mine kompetencer derude. Jeg så det som at gribe en mulighed, og det har jeg så gjort, fortæller Friedrich.

Christian Friedrich er sammen med resten af Brøndbys førsteholdstrup rejst til Portugal tirsdag, hvor de næste 12 dage byder på træningslejr og deltagelse i træningsturnering Atlantic Cup 2022. Her spiller Brøndby tre kampe, og modstanderne er norske Vålerenga, russiske FC Zenit og engelske Brentford B.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P