3F Superligaen

Officielt: FCM henter tidligere tysk landsholdsspiller

FC Midtjylland har på transfervinduets sidste dag forstærket sig med en midtbanespiller, hvis cv er lidt ud over det sædvanlige for en superligaspiller.

Max Meyer FC Midtjylland tysk landsholdsspiller Superliga.
Foto: Daniel Stentz

156 bundesligakamp, fire A-landskampe for Tyskland, 46 kampe i Premier League og seks kampe i den tyske Süper Lig.

FC Midtjylland har netop præsenteret tyske Max Meyer som ny mand i klubben på en lejeaftale fra tyrkiske Fenerbache, hvori der er inkluderet en købsoption. Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Den 26-årige midtbanespiller har en ganske prangende fortid bag sig. Han blev født i Oberhausen i hjertet af Ruhr-distriktet, og allerede som ungdomsspiller rykkede han til Gelsenkirchen, hvor Schalke 04 gav ham en kontrakt. Her fik han landsholdsdebut under Joachim Löw i 2014, og i 2018 gik turen videre til engelske Crystal Palace.

LÆS OGSÅ:👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

For et år siden vendte han retur til Tyskland og 1. FC Köln, men allerede i september sidste år rykkede han videre til tyrkiske Fenerbahce. Her er det ikke blevet til den store succes, og nu vender han igen snude mod nord – men denne gang altså til den jyske hede, Herning, MCH Arena og FC Midtjylland.

FC Midtjylland hentede tidligere i vinduet brasilianske Vagner Love til klubben, ligesom også David Ousted og Edward Chilufya er nye ansigter.

FCM’s sportchef, Svend Graversen, er naturligvis meget glad for midtjydernes nye forstærkning.

– Det er en fantastisk mulighed, at vi kan få Max til FC Midtjylland, og det er vi selvfølgelig enormt glade for. At vi kan tiltrække en spiller med hans CV og kvalitet, bringer stor stolthed i hele klubben, siger sportschefen i en pressemeddelse.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Sviatchenko om nyindkøb: Hvis jeg havde hans fysik, spillede jeg i PSG

Den nytilkomne midtbanekreatør bliver allerede en del af truppen, når FC Midtjylland rejser afsted til Portugal på træningslejr tirsdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P