International Fodbold

Erling Haaland: Her er de tre bedste spillere i verden

Erling Haaland har i et interview med Sky Sports afsløret, hvem han mener de tre bedste spillere i verden er lige nu.

Erling Haaland peger på Robert Lewandowski, Karim Benzema og Lionel Messi som de tre bedste i verden.
Foto: Heiko Becker/Reuters/Ritzau Scanpix

Erling Haalands er et af fodboldverdens største navne lige nu, og der konstant bliver spekuleret i, hvor den unge nordmand vælger at spille i fremtiden.

I et interview med Sky Sports fortæller den 21-årige angriber, at selvom han er en af fodboldens største stjerner, kan han stadig forbedre sig på samtlige parametre. Hvis det stod til ham selv, ville han allerhelst forbedre sig på en måde, der gør, at han slipper for skader og kan spille kampe kontinuerligt igen.

Læs også: Risiko for milliarder: Haalands skadeshistorik tegner et dystert billede

I interviewet bliver Erling Haaland også spurgt ind til, hvem han synes, de tre bedste spillere i verden er lige nu, og her er han ikke i tvivl – i hvert fald ikke når det kommer til førstepladsen.

– Det er et godt spørgsmål, men jeg tror, at man bliver nødt til at svare Robert Lewandowski som nummer ét. Derefter har man, synes jeg, Benzema, som også har været fantastisk. Men Messi har også være helt utrolig, så Benzema og Messi må dele anden- og tredjepladsen.

Den norske stjerne har indtil videre socret 80 mål i 79 kampe for Dortmund, siden han kom til klubben fra RB Salsburg for to år siden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P