2 min læsningBrøndby-målmand gør status på sit efterår: Jeg elsker at spille foran vores fans

Brøndby-truppens alderspræsident, Thomas Mikkelsen, fortæller om en halvsæson, der har budt på store opture og en fantastisk opbakning fra klubbens fans.

2 min læsning
Thomas Mikkelsen stod i mål til The New Firm.
Thomas Mikkelsen nåede også at spille sit første derby i efteråret. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

38-årige Thomas Mikkelsen gør status på sin første halvsæson på Vestegnen, hvor han særligt er imponeret over den store opbakning fra Brøndbys fans.

Mikkelsen har en fortid i Lyngby, FC Vestsjælland og Fredericia og har ad flere omgange spillet på Brøndby Stadion, men oplevelsen er anderledes, når man spiller for hjemmeholdet.

– Det er jo for fedt at spille foran vores fans, det elsker jeg godt nok. Det har været knap så sjovt, de gange jeg har været på modstanderholdet og har spillet imod Brøndby, men at have fansene i ryggen, det er fantastisk. Det er virkelig en fed fanskare, og det er jo også derfor, man jagter de små procenter hver dag ude på træningsbanen, siger målmanden til Brøndbys hjemmeside og fortsætter.

– Der er jo ikke så meget anderledes i forhold til træningen, men man kan tydeligt mærke, at Brøndby er en kæmpe klub. Fanskaren er simpelthen så enorm, og derfor er det jo så stort at træde ind på banen på Brøndby Stadion foran vores fans, fortæller Mikkelsen.

Førstemålmanden i Brøndby hedder fortsat Mads Hermansen, men det betyder ikke, at den 38-årige reserve ikke har nydt efteråret, der har budt på flere store kampe mellem stolperne.

– Jeg kom her i sommer og håbede på at få spilletid. Det gjorde jeg knap så meget i starten, men jeg fik henover efteråret en masse fede oplevelser, især med de europæiske kampe vi spillede, siger Mikkelsen, der dog har bemærket sin unge målmandskollegas flotte præstationer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det var personligt en stor oplevelse for mig, og det er også det, jeg jagter hver dag på træningsbanen. Men man skal selvfølgelig også huske på, at Mads Hermansen har stået fremragende, slutter Mikkelsen.

Ifølge Mikkelsen indgår de to Brøndby-målmænd i et godt samarbejde, hvor de hjælper hinanden. Det gavner begge målmænd mere, end hvis de modarbejdede hinanden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer