3F Superligaen

AGF-profil om kontraktudløb: Har ikke besluttet mig for noget som helst

Jon Dagur Thorsteinsson har kontraktudløb med AGF til sommer, men islændingen har endnu ikke besluttet sig for, om han stadig er at finde på Fredensvang i fremtiden, eller om adressen bliver en anden.

JJon Dagur Thorsteinsson er fortsat i tvivl om sin fremtid
Jon Dagur Thorsteinsson er hemmelighedsfuld om sin fremtid. Foto: Scanpix/ritzau

AGF’s offensive profil Jon Dagur Thorsteinsson kan frit forhandle med andre klubber i dette transfervindue, eftersom hans kontrakt med AGF udløber til sommer.

Thorsteinsson var tæt på at forlænge med AGF i efteråret 2020, men nogen endelig aftale blev det ikke til. Og den islandske landsholdsspiller holder kortene tæt ind til kroppen, når snakken går på, hvor han er at finde i fremtiden.

-Jeg har seks måneder tilbage, og selvfølgelig ved jeg, at det ser ud som om, at jeg skifter til sommer. Men man ved det aldrig, og jeg har ikke besluttet mig for noget som helst, fortalte Thorsteinsson tirsdag til Aarhus Stiftstidende og fortsætter,

-Måske er jeg i en ny klub til sommer, men det ved jeg ikke. Det er svært for mig at svare på de her spørgsmål, for jeg giver dig nok bare et kedeligt svar om, at alt kan ske i fodbold, men det er virkelig sådan, det er, for man ved aldrig. Måske vågner man op næste dag med en femårig kontrakt på bordet, sagde Thorsteinsson.

Thorsteinsson kom til AGF i 2019 og har scoret 19 mål i 92 optrædener.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P