Europæisk Fodbold

Tidligere Superligaprofiler scorer i stort belgisk opgør

Casper Nielsen og Paul Onuachu scorede for hvert sit mandskab da Union St. Gilloise og Genk søndag eftermiddag spillede 1-1.

Casper Nielsen og Union St. Gilloise fører an i Belgien.
Tidligere OB'er Casper Nielsen åbnede målscoringen efter 27 minutter. Foto: Virginie Lefour/AFP/Ritzau Scanpix.

Søndag aften tørnede Union St. Gilloise og Genk sammen i den belgiske Jupiler League. Her stjal to tidligere Superliga-profiler scenen.

Casper Nielsen startede inde hos topholdet Union, mens Pau Onuachu startede på bænken hos Genk.

I en første halvleg, der var domineret af Genk, fik Casper Nielsen på et langskud sparket hjemmeholdet i front.

Efter pausen var det igen gæsterne fra Genk, der sad på spillet, og da Onuachu blev skiftet ind efter godt en times spil, skulle han ikke bruge mere end ni minutter på banen, før han sparkede et straffespark i mål til slutresultat 1-1.