1 min læsningSchmeichel-redning sikrede Leicester ét point mod Brighton

Det blev kun til et enkelt point til Kasper Schmeichel og Leicester City, da de søndag eftermiddag havde Brighton på besøg på King Power Stadium.

1 min læsning
Kasper Schmeichel Leicester CIty Premier League Brighton
Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev kun til et enkelt point for Leicester City, da de søndag fik besøg af Brighton.

Efter en forholdsvis begivenhedsløs første halvleg skulle hjemmeholdet blot bruge 26 sekunder på at bringe sig foran. James Maddison og Harvey Barnes fik begge afvist forsøg af Brighton-målmand Robert Sanchez, som dog måtte give fortabt, da zambianske Patson Daka sendte returen ind under den spanske målmand.

Læs også: PORTRÆT: Kasper Schmeichel – En stålsat vinder

Danny Welbeck kunne efter 73 minutter have udlignet for gæsterne, men Kasper Schmeichel var på plads, og med en fin refleksredning reddede den danske målmand forsøget fra tæt hold.

Situationen var nogenlunde den samme otte minutter senere, men denne gang kunne Schmeichel ikke nå ud til Welbecks hovedstødsforsøg i en situation, hvor danskeren ikke så alt for heldig ud.

Den danske landsholdsmålmand så dog særdeles godt ud med tre minutter tilbage af kampen, da han med en fantomredning reddede et enkelt point til Leicester.

Yderligere scoringer blev det ikke til, og derfor endte kampen med pointdeling og et 1-1-resultat, der holder Leicester under Brighton i tabellen. Den kan du se her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer