Real Madrid dummede sig søndag aften, da de på hjemmebane måtte nøjes med et enkelt point mod LaLigas økonomisk set mindste klub Elche.

Real Madrid Elche LaLiga

Real Madrids føring i LaLiga svinder lige så stille ind.

Den spanske hovedstadsklub havde søndag muligheden for at lægge afstand til Sevilla på andenpladsen, men den mulighed greb de så langt fra.

I stedet for tre point til kongeklubben blev det nemlig kun til ét point, da LaLigas økonomisk set mindste klub, Elche, fik 2-2 med fra Bernabeu.

Den ellers så farlige Karim Benzema brændte straffespark i første halvleg, og kort før pausen kom Elche i stedet foran 0-1. Den føring blev efter 76 minutter fordoblet, og så lignede det en sejr til udeholdet.

Det blev det dog ikke til, for med otte minutter tilbage af kampen overtog Luka Modric rollen som straffesparkstager, og det gjort kroaten sikkert.

To minutter inde i overtiden dukkede Eder Militao op i feltet og headede udligningen ind.