1 min læsningBrøndby-spiller efter 4-1-nederlag: Overhovedet ikke lige meget

De forsvarende danske mestre fra Brøndby IF indledte lørdag forårssæsonens jagt på F.C. København og FC Midtjylland med et 4-1-nederlag i en træningskamp til 1. Divisionsklubben Lyngby, og det lidet imponerende resultat er ikke en ligegyldighed, lyder det fra forsvarsspilleren Andreas Bruus.

1 min læsning
Andreas Bruus Brøndby IF Træningskamp Lyngby 1-4
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Med otte kampe uden nederlag i træk sluttede de danske mestre fra Brøndby IF efterårssæsonen imponerende godt af.

Så imponerende at klubben efter en sløj start på sæsonen igen kan drømme om at genvinde mesterskabet. Jagten på det andet mesterskab i træk startede lørdag, hvor Lyngby Boldklub kom forbi til forårssæsonens første træningskamp, og det blev noget overraskende holdet fra 1. Division, der tog hjem med en 1-4-sejr.

Til trods for at det blot drejer sig om en træningskamp er Brøndby-forsvareren Andreas Bruus langt fra tilfreds med resultatet.

Læs også: Afslører Brøndby-spillere kommende klubber her?

– Det er overhovedet ikke lige meget. Alt handler om ære og stolthed – om det så er en træningskamp eller Champions League-finalen. Jeg fik ikke rigtig set så meget af anden halvleg, så jeg har ikke lyst til at udtale mig om dét, men nu spillede jeg første halvleg, hvor det heller ikke var prangende. Men det var okay. Der er nogle ting, vi skal arbejde videre med. Vi skal have noget bedre spil sat op, men det kommer også, siger Andreas Bruus til 3point.dk.

Brøndby kom foran 1-0 i første halvleg, da anfører Andreas Maxsø udnyttede et straffespark, men i anden halvleg gik det altså galt for mestrene.

Brøndby var til kampen uden topscorer Mikael Uhre, der ser ud til at være på vej til amerikansk fodbold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer