1 min læsningRanders FC forlænger med kantspiller

Jakob Ankersen og Randers FC forlænger samarbejdet med et enkelt år.

1 min læsning
Jakob Ankersen har forlænget sin aftale med Randers FC.
Jakob Ankersen har forlænget sin aftale med Randers FC. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

I sommer fik Jakob Ankersen ophævet sin kontrakt efter en turbulent tid i Esbjerg. Det udnyttede Randers FC til at hente ham til klubben, hvor det siden er blevet til 24 kampe og 2 mål.

Nu er de to parter blevet enige om at forlænge aftalen for endnu sæson.

– Vi er virkelig glade for at forlænge med Jakob, som er kommet ind med det, vi havde håbet. Vi har set den ”gamle” Jakob Ankersen, som vi kendte ham fra tidligere. Han har været med til at lave gode resultater i såvel den hjemlige liga som i vores europæiske kampe, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Også hos hovedpersonen selv møder forlængelsen stor glæde.

– Jeg er faldet virkelig godt til i Randers og nyder at spille fodbold. Det er en rigtig god klub, og det er en spændende trup, der er samlet. Jeg glæder mig fortsat til at bidrage med mine kvaliteter og min rutine. Jeg føler mig virkelig godt tilpas og i god form, så nu må sæsonen gerne snart starte, så vi kan få skabt nogle mindeværdige øjeblikke i ligaen og mod Leicester om en måneds tid, siger Jakob Ankersen.

Timeline

Notifications

Notifikationer