1 min læsningUsikkerhed om Covid-19: SIF aflyser træningslejr

Superligaklubben Silkeborg IF bliver den anden superligaklub, der aflyser træningslejren i sydens sol.

1 min læsning
Silkborg IF SIF Træningslejr aflyst
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Spanien og San Pedro del Pinatar er skiftet ud med Silkeborg og Jysk Park.

Silkerborg IF har små to uger inden den planlagte afrejse valgt at aflyse træningslejren i Spanien, og den midtjyske klub bliver i stedet hjemme i Midtjylland.

– Vi er nu kommet frem til, at risikoen for smitte og karantæne er for markant både i forhold til flyrejserne og opholdet i det spanske, og vi vil ikke gamble med smittespredning og isolationskrav så tæt på forårspremieren. Vi må jo heller ikke glemme, at vi her på JYSK park har aldeles glimrende faciliteter til rådighed, siger sportschef Jesper Stüker.

Læs også: Silkeborg-træner afslører stor interesse: Flere klubber holder øje med vores spillere

Aflysningen af træningslejren i San Pedro del Pinatar, som ligger lidt syd for Alicante, ærgrer cheftræner Kent Nielsen, som dog holder hovedet højt.

– Det er klart, at vi til det sidste havde håbet på, at vi kunne komme afsted til Spanien, for sådan en træningslejr har både sportslig og social værdi – men vi har været nødt til at træffe en ansvarlig beslutning om at blive hjemme, og så får vi det bedste ud af dén situation. Samtidig husker vi også, at vi i 2021 altså gik flyvende og ubesejret gennem foråret, selv om træningslejren også dengang blev aflyst, så det må være målet at gentage den bedrift, siger cheftræner Kent Nielsen.

Silkeborg og SønderjyskE er indtil videre de to eneste klubber i Superligaen, der har aflyst den planlagte træningslejr.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P