3F Superligaen

Silkeborg-træner afslører stor interesse: Flere klubber holder øje med vores spillere

Kent Nielsen afslører overfor campo.dk, at både danske og udenlandske klubber viser interesse for adskillige Silkeborg-spillere.

Kent Nielsen erkender, at der er stor interesse for hans spillere
Kent Nielsen erkender, at der er stor interesse for hans spillere. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF har haft en flot efterårssæsonen i Superligaen efter holdets oprykning i sommer. Her overvintrer klubben nemlig i top seks, og de gode præstationer har affødt en del interesse fra såvel danske som udenlandske for klubbens spillere. Det afslører Kent Nielsen overfor campo.dk:

– Vi anerkender og er meget beviste om, at vi har en hel del spillere, som man ikke kun i Silkeborg og nærområdet har fået øjnene op for, men hvor både danske og udenlandske klubber er nogen der kigger lidt mod vores spillere, siger Kent Nielsen til campo.dk og fortæller, at man er glade for den store interesse.

– Jeg har aldrig frygtet at miste spillere. Jeg ved, det er et vilkår. Det er vi kun glade for. Det betyder, at det har været godt for SIF og for spillerne.

Her afslører Silkeborg-træneren også, at man hele tiden arbejder med scenarier omkring spillere, der muligvis skal erstattes. Dog er intentionen ikke, at man skal sælge i dette transfervindue.

– Vi har nogle skyggespillere. Nogen, som vi følger. Det kan sagtens være, at man følger dem, og de ikke er tiltænkt til her og nu. Vi ved måske også, at der sker noget med de her spillere til sommer. Der har vi nogle ting, som vi allerede er opmærksomme på. Det er det, vi gør i øjeblikket. Vi danner os et overblik over, hvilke positioner, der måske sker noget på, og hvad der så kunne være af alternativer derpå.

Læs også:
Superligaprofil har store drømme og ambitioner: Vil ikke sætte klubnavne på

Silkeborg IF indleder forårssæsonen i Superligaen søndag den 20. februar, når Vejle Boldklub besøger JYSK Park. Her venter der holdet fem afgørende kampe, inden der tages hul på mesterskabsspillet og nedrykningspillet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P