1 min læsningProfil vil til udlandet – SønderjyskE kræver for meget

SønedrjyskE-profilen Stefan Gartenmann vil ikke forlænge sin kontrakt i SønderjyskE, da han vil prøve en ny udfordring. Hidtil har SønderjyskE dog krævet for meget for forsvarsspilleren.

1 min læsning
Stefan Gartenmann SønderjyskE
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Stefan Gartenmann kommer ikke til at forlænge sin kontrakt med SønderjyskE, når den nuværende udløber til sommer.

Det slår forsvarsspilleren fast overfor Der Nordschleswiger, og det betyder formentlig, at han skifter klub til sommer. SønderjyskE kræver nemlig for meget til, at han allerede i dette vindue kan blive solgt.

– Det ser ikke ud til, at der kommer til at ske noget i dette transfervindue. Det ser svært ud på grund af den transfersum, som SønderjyskE vil have, og der har ikke været nogen forespørgsler i dette vindue, der ville være interessant for mig, lyder det fra Gartenmann.

Ifølge det nordtyske medie har Gartenmann tidligere ytret ønske om at prøve sig af i udlandet, og der skulle angiveligt have været interesse for forsvarsspilleren fra Belgien i sommer. Også her kom SønderjyskE’s pris i vejen for et skifte.

Læs også: Fanfavoritten Gartenmann øjner kontraktudløb: Jeg får nok ikke lov til at vælge og vrage

Gartenmann har tidligere prøvet sig af i udlandet. Han kom nemlig til SønderjyskE fra hollandske Heerenveen tilbage i 2017.

Oprindeligt er den 24-årige midterforsvarer fra Roskilde.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P