1 min læsningHjulmand afslører: Jeg har fået henvendelser

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, er en populær mand på den danske fodboldscene, men populariteten strækker sig også ud over de danske grænser. Landstræneren har nemlig fået henvendelser, men han tænker udelukkende på det danske landshold.

1 min læsning
Kasper Hjulmand DBU dansk landshold
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han blev rygtet til Everton som erstatning fro fyrede Rafael Benitez, men umiddelbart skal han ingen steder.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand fortæller til Medianos podcast, at han har fået henvendelser fra andre end DBU, men hans fokus ligger på det danske landshold.

Læs også: Everton-job ikke en mulighed for Hjulmand

– Jeg aner ikke, hvad der sker i fremtiden. Lige nu har jeg ingen andre tanker i hovedet end landsholdet. Jeg har lukket alt ude, og jeg aner ikke, hvad der sker i morgen. Jeg kan sige så meget, at jeg har fået henvendelser, men jeg har bare afvist at tale med dem, siger Kasper Hjulmand til Mediano.

Kasper Hjulmand har stået i spidsen for det danske landshold siden august 2020, og med et pointgennemsnit på 2.12 point per kamp er han den eneste landstræner med mere end 10 landskampe, der har snittet over to point per kamp.

Indtil videre er det blevet til 25 kampe i spidsen for Danmark, og den tidligere FC Nordsjælland-træner er udstyret med en kontrakt til og med juli 2024.

Timeline

Notifications

Notifikationer