1 min læsningAvis: Dembélé har besluttet sig

Ousmane Dembélé skulle angiveligt have oplyst Xavi om, at han ønsker at blive i FC Barcelona.

1 min læsning
Ousmane Dembélé har angiveligt meddelt Barca-træner Xavi, at han ønsker at blive i FC Barcelona.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygterne om Ousmane Dembélés fremtid i FC Barcelona har svirret i længere tid, men ifølge avisen Sport, ser det ud til snart at få en ende.

FC Barcelona og Ousmane Dembélé har sendt ultimatummer og krav frem og tilbage, og senest forlød det, at FC Barcelona havde givet Dembélé 48 timer til at beslutte sig for, hvorvidt han vil blive i Barca eller ej.

Ifølge Sport har Ousmane Dembélé nu meldt ud, at han gerne vil blive i FC Barcelona. Det skulle han have oplyst til cheftræner Xavi ved tirsdagens træning.

Avisen skriver videre, at Dembélé i samme ombæring takkede for den støtte og opbakning, som Xavi har udvist ham på de seneste pressemøder. Ousmane Dembélé skulle samtidig også have fortalt, at han har det fantastisk i klubben.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom Dembélé tilsyneladende selv er interesseret i at forlænge med Barca, er det langt fra sikkert, at det kommer til at ske. Således skulle det være franskmandens agent, Moussa Sissoko, som står 100 procent for kontraktforhandlingerne med den spanske storklub.

Xavi skulle derfor have meddelt Dembélé, at den eneste måde at løse problemstillingen på er, hvis den franske offensivspiller selv presser sin agent til at gå på kompromis og underskrive den nye kontrakt.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P