3F Superligaen

Brøndbys trup er for stor: Der skal måske tyndes ud

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen og sportsdirektør Carsten ’CV’ Jensen har talt om Brøndby-truppens størrelse, og det er ikke nødvendigvis en fordel for hverken klubben eller spillerne, at det er en stor trup, Niels Frederiksen råder over.

Brøndby IF Superliga Niels Frederiksen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Med 29 spillere i førsteholdstruppen har Brøndby IF en trup, der er en anelse større en gennemsnittet i Superligaen.

Det er dog langt fra alle spillerne, der får fast spilletid, og derfor kan der allerede i dette transfervindue blive tale om, at Brøndby enter sælger eller udlejer spillere.

Læs også: Brøndby-træner om mulig Uhre-erstatning: Ham har vi store forventninger til

– Jeg er enig med ’CV’ i, og det har vi snakket om, at vi måske skal tynde lidt ud, fordi vi har relativt mange spillere, og det er ikke nødvendigvis fordel for klubben eller spillerne, siger cheftræner Niels Frederiksen til Tipsbladet.

Mere præcist hvilke spillere, der er tale om, vil Frederiksen ikke nærmere ind på.

– Det er en gruppe af spillere, som jeg ikke vil sætte navne på. Men det giver sig selv, at det er de spillere, som ikke har fået helt så meget spilletid, som de gerne vil og kunne ønske sig i forhold til deres udvikling. Det kan være nogle ældre, der skal videre i systemet, eller nogle af de unge, som vi vil give noget erfaring ved at komme ud og spille et andet sted, siger Niels Frederiksen.

Brøndby hentede i sommer den 20-årige forsvarsspiller Rasmus Wikström i IFK Göteborg, men han har stadig sin debut til gode hos de forsvarende danmarksmestre.

Andre unge spillere som Henrik Heggheim, Peter Bjur, Mathias Kvistgaarden, Andreas Pyndt, Jagvir Singh og Oskar Fallenius kunne være bud på spillere, der kunne have gavn af et lejeophold og spilletid andetsteds, mens mere erfarne kræfter som Jens Martin Gammelby og Andrija Pavlovic kunne være mulige salgsemner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P