3F Superligaen

Brøndby-træner om mulig Uhre-erstatning: Ham har vi store forventninger til

De forsvarende danmarksmestre fra Brøndby IF sluttede særdeles godt af i Superligaen i efteråret, men klubben kan få svært ved at holde på topscorer Mikael Uhre i indeværende transfervindue, men Niels Frederiksen har stor tiltro til den mulige afløser.

Marko Divkovic Uhre-afløser Brøndby IF Superligaen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Mikael Uhre blev topscorer i Superligaen i sidste sæson, og med 11 scoringer allerede i indeværende sæson, er han godt på vej til at gentage den bedrift.

Lægger man de mange mål sammen med det faktum, at Uhres kontrakt i Brøndby udløber om et år, så kunne man foranlediges til at tro, at Brøndby vil sikre sig en kontant belønning og skippe den nykårede landsholdsspiller afsted allerede i januars transfervindue.

Læs også: Medie: Tidligere Brøndby-profil jagtes af svensk klub

Hos cheftræner Niels Frederiksen er der dog stor tiltro til, at klubben allerede har en kompetent afløser i Marko Divkovic, hvis Uhre skulle blive solgt. Frederiksen ser stort potentiale i den 22-årige kroat.

– Forventningerne er store. Mod slutningen viste han højt niveau. Når man kommer til en klub som vores, er det traditionelt sådan, at der går nogle måneder på at falde ind i det hele, før man viser topniveauet. Jeg har bestemt en tro på, at Marko kan vise et mere kontinuerligt højt niveau i foråret, fordi han får hele opstarten med os. Ham har vi faktisk ret store forventninger til, siger Niels Frederiksen ifølge Tipsbladet.

Marko Divkovic blev lejet i slovakiske Dunajska Streda sidst i august, og selvom han derfor efter planen returnerer til sin slovakiske moderklub til juli, har Brøndby sikret sig en købsoption på den tidligere Arsenal ungdomsspiller.

Divkovic nåede at spille 13 kampe for Brøndby i efteråret, hvor han i halvsæsonens sidste kamp i pokalkvartfinalen mod FC Midtjylland viste sig flot frem med begge scoringer i 1-2-sejren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P