Bundesligaen

Medie: Haalands fremtid afgøres i de næste to uger – City er en mulighed

Erling Haalands transfersaga er lang og har ikke set sin ende. Nu beretter Sky Sports, at nordmanden indenfor de næste to uger holder møde med Dortmund om fremtiden.

Erling Haaland kan være på vej til Manchester City, Real Madrid eller Barcelona.
Erling Haaland lavede dette ansigtsudtryk, da Dortmund kom tilbage fra 0-2 til 3-2 på 15 minutter mod Frankfurt. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ifølge engelske Sky Sports er Erling Haalands fremtid ved at blive afklaret. Den norske frontangriber vil indenfor de næste to uger holde et møde med Dortmund, hvor de skal finde ud af, hvad der skal ske med angriberen.

Dortmund ønsker at beholde Haaland i mindst et år mere, men til sommer aktiveres en frikøbsklausul på nordmanden. Derefter kan klubber købe ham for 64 millioner euro eller 480 millioner kroner, hvilket må siges at være billigt for en af verdens bedste angribere.

Ifølge Sky Sports er Manchester City med i kapløbet om at sikre sig Erling Haalands underskrift. I sommer glippede de muligheden for at hente Harry Kane fra Tottenham. Samtidig nævnes Real Madrid og FC Barcelona som potentielle arbejdsgivere for Haaland.

Pep Guardiola afviser at kommentere på Haaland-sagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P