Premier League

Voldsom velkomst til Gerrard på Old Trafford – Se legendens reaktion her

Steven Gerrard har aldrig haft og får næppe nogensinde et hjertevarmt forhold til Manchester Uniteds fans. Da den tidligere Liverpool-legende mandag trådte ind på OldTrafford i spidsen for Aston Villa, var det da også en kølig modtagelse, han blev mødt med fra hjemmeholdets fans, men som altid var Gerrard klar med svar på tiltale.

Steven Gerrard Old Trafford Manchester United
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var 2584 dage siden, at Steven Gerrard sidst satte sine ben på Old Trafford, da han mandag trådte ind på Manchester Uniteds mægtige hjemmebane som manager for Aston Villa.

Seneste besøg var endt med et 3-0-nederlag for Steven Gerrard, da han den 14. december 2014 havde ført sine Liverpool-holdkammerater ind på ’Drømmenes Teater’ for sidste gang i karrieren.

Læs også: Usikre Manchester United sejrede i lige kamp mod Aston Villa

Mandag var han så tilbage, og ikke overraskende blev han mødt med både råb og smædesange, da han trådte ind af spillertunnelen ved hjørnet af Stretford End – tribunen der huser de mest inkarnerede Manchester United-fans.

Gerrard kunne da heller ikke undgå at høre de mange råb, men ganske køligt puttede han to stykker tyggegummi i munden, mens han ganske langsomt vendte sig mod hjemmeholdets fans. I baglæns gang nidstirrede han Old Traffords vest-vendte tribune.

I løbet af kampen kunne de selvsamme fans høres med deres version af Liverpools hyldestsang til Steven Gerrard, der i stedet for at hylde Liverpool-legenden sørger for at minde ham om dengang, hvor han gled og Chelseas Demba Ba udnyttede situationen og sørgede for, at Gerrard og Liverpool ikke vandt det mesterskab, de var så tætte på.

Steven Gerrard nåede i sin karriere som spiller at møde Manchester United 35 gange. Her blev det til 13 sejre, 20 nederlag og kun to kampe endte med pointdeling. Manchester United er ud over Chelsea det mandskab, som Steven Gerrard mødte flest gange i løbet af sin karriere.

Mandag aften blev det fansene på Stretford End, der trak det længste strå, da Manchester United slog Gerrards Aston Villa med 1-0. Gerrard og Villa kan dog allerede lørdag revanchere nederlaget, når de tager mod Manchester United i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P