Premier League

Salah om kontraktforlængelse: Jeg beder ikke om vanvittige ting

Liverpool og Mohamed Salah er endnu ikke blevet enige om en forlængelse af den kontrakt, der i øjeblikket løber yderligere halvandet år. Liverpool er angiveligt ikke villige til at betale det, som Salah kræver.

Mohamed Salah Liverpool kontrakforlængelse
Foto: Daniel Beloumou Olomo/AFP/Ritzau Scanpix

Spillerlønninger er sjældent noget, som hverken spillere eller klubber er interesserede i at offentliggøre.

Af den årsag er der som oftest også tale om rygter og gisninger, når en spillers løn eller lønkrav diskuteres i offentligheden.

Lige nu går et af de mange rygter på, at Mohamed Salah og Liverpool har vanskeligt ved at nå til enighed om den løn, der skal få egypterens til at sætte sin underskrift på en kontraktforlængelse. Liverpool skulle angiveligt have svært ved at acceptere det lønkrav, der vil gøre Salah til en af verdens bedst betalte fodboldspillere, men kravene er ikke ublu siger Salah nu selv.

Læs også: Voldsom velkomst til Gerrard på Old Trafford – Se legendens reaktion her

– Jeg vil gerne blive, men det er ude af mine hænder. Det er i deres [Liverpools] hænder. De ved, hvad jeg vil have. Jeg beder ikke om vanvittige ting, siger Salah ifølge CQ Magazine.

Salahs repræsentanter har tidligere meldt ud, at rygterne om, at Salahs nuværende løn ligger på 10,4 millioner pund er usande, men mere har de ikke haft at sige om sagen.

For Salah handler det om mere end bare lønnen. Det handler også om anderkendelse.

– Sagen er den, at når man beder om noget, og de viser at de kan give dig noget, [så burde de,] fordi de værdsætter det, jeg har gjort for klubben. Jeg har været her i fem år nu. Jeg kender klubben rigtig godt. Jeg elsker fansene, og fansene elsker mig. Men administrationen kender situationen. Det er i deres hænder nu, lyder det fra Salah.

Mohamed Salah kom til Liverpool fra AS Roma i sommeren 2017, og allerede året efter forlængede egypteren den kontrakt, der nu løber til sommeren 2023.

I øjeblikket er den 29-årige offensivspiller med Egypten til African Cup of Nations.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P