3F Superligaen

Nicolaj Thomsen træner med i superligaklub

Den tidligere AaB- og FCK-spiller, Nicolaj Thomsen, står uden kontrakt efter kontraktudløb i norske Vålerenga, og han træner derfor med i Søhøjlandet.

Nicolaj Thomsen Silkeborg IF Kent Nielsen
Foto: Silkeborg IF

Der er ikke tale om en prøvetræning men om en vennetjeneste.

Det slår Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen fast, da han mandag kunne fortælle, at midtbanespilleren Nicolaj Thomsen i øjeblikket træner med hos Silkeborg IF.

Læs også: Officielt: Michael Lumb er ny mand på Amager

Med 111 kampe under Kent Nielsens ledelse i AaB er den nuværende Silkeborg-træner den træner, som Nicolaj Thomsen har spillet flest kampe for i karrieren. Måske netop derfor er det også hos netop Kent Nielsen, Nicolaj Thomsen nu holder formen ved lige.

– Nicolaj Thomsen er kontraktfri efter sit stop i Norge, og han har ønsket at indgå i vores træningsmiljø for at holde formen ved lige. Jeg kender Nicolaj som en både god fyr og god spiller, så selvfølgelig ville vi gerne imødekomme dét ønske. Men for at komme spørgsmålene i forkøbet, så er der altså tale om en vennetjeneste og ikke en prøvetræning, siger Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen.

Skagboen Nicolaj Thomsen spillede i AaB, inden han i 2016 blev solgt til franske Nantes. Her blev det blot til en halv sæson, inden turen gik hjem til Danmark og F.C. København.

Efter fire og en halv sæson hos de københavnske løver skrev Thomsen under på en halvårlig kontrakt i norske Vålerenga. Den kontrakt udløb ved årsskiftet, og derfor står den 28-årige midtbanespiller i dag uden kontrakt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P