Dansk Fodbold

Eriksen om comeback: At falde om er ikke planen

I et nyt uddrag fra det længe ventede interview med Christian Eriksen, slår danskeren fast, at han ikke regner med, at et nyt uheld lurer i fremtiden.

Christian Eriksen vil med til VM 2022 i Qatar.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix.

Hele Danmark og resten af fodboldverdenen kunne tirsdag ånde lettet op, da Christian Eriksen i et interview med DR slog fast, at han vender tilbage til fodbolden.

Læs også: Eriksen slår fast: Jeg vil spille fodbold og til VM i Qatar

Onsdag er der så kommet flere bider fra det længe ventede interview, hvor Eriksen selvsikkert fortæller, at han ikke frygter endnu et hjertestop.

– Overhovedet ikke. Ikke det fjerneste. Jeg var i starten lidt påpasselig med, hvor meget mit hjerte kunne til og at teste det, men jeg føler, jeg er blevet clearet og testet så meget, jeg kunne.

– Så nej, jeg er overhovedet ikke bange. Hvis det skulle ske igen, så hjælper den mig (hans ICD-enhed, red.). Det er betryggende. Når man vænner sig til tanken om at have noget, der hvis det sker igen, og sandsynligheden er lille, men så har du noget, der hjælper.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det var betryggende fra start, så jeg har ikke tænkt, der skulle ske noget igen. Heller ikke på fodboldbanen. Det var jeg måske mest bekymret for, men det har jeg ikke tænkt. Den idé skal væk. At falde om er ikke planen. Det skal ikke være dét, folk tænker på, nej, siger Christian Eriksen til DR.

Læs også: Eriksens agent giver hint om fremtiden: England føles som hjem

Den fulde længde af DR’s interview med Christian Eriksen udkommer torsdag på DR TV og bliver vist lørdag aften klokken 21 på DR1.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P