Premier League

Tuchel om Lukaku-kritik: Det er unødvendigt støj!

Romelu Lukaku har kritiseret Chelseas manager, Thomas Tuchel, for at have ændret spillesystem, hvilket har efterladt angriberen utilfreds. Nu svarer Tuchel igen.

Thomas Tuchel mener, det er svært for Chelsea at konkurrere i titelræset på grund af skader og covid-tilfælde i truppen
Thomas Tuchel gestikulurer til Chelsea-spillerne under kampen mod Brighton. Foto: Glyn KIRK/AFP.

Romelu Lukaku har kritiseret Chelsea-manager Thomas Tuchel for at skifte spillesystem. Og det passer angiveligt ikke den belgiske angriber.

– Tuchel har valgt at spille med et andet system. Jeg vil dog ikke give op. Jeg vil være professionel. Men jeg er ikke tilfreds med situationen.

Sådan lød kritikken fra den belgiske angriber torsdag.

På fredagens pressemøde forud for Chelsea kamp den 2. januar mod Liverpool, svarer manageren dog igen.

– Vi kan ikke lide det, fordi det giver støj, hvilket ikke er brugbart. Men vi vil heller ikke gøre mere ud af det, end det er. Det er meget nemt at lave mere ud af det, siger Tuchel og fortsætter.

– Men lad os være ærlige: Jeg kan ikke lide det. Det larmer, og det hjælper ikke, og det afspejler ikke det daglige arbejde, den daglige indsats på Cobham (træningsanlægget, red.). Vi må tale om det, men jeg tror ikke på, at en eneste på anlægget tror på, at han er utilfreds, siger Tuchel.

Chelsea har mistet en anelse momentum i slutningen af året, hvor holdet kun har vundet to af de seneste seks Premier League-kampe. Klubben ligger dog stadig nummer to i Premier League.

Læs også:
Lukaku giver hint om fremtiden: Jeg håber at vende tilbage
Tuchel usikker på Chelsea: Hvordan skal vi konkurrere om mesterskabet?

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P