Premier League

Opdateret: Tottenham – Crystal Palace afvikles trods corona-udbrud

Tre af de planlagte ni kampe på Boxing Day er allerede blevet udsat, og tidligere søndag lod kampen mellem Tottenham og Crystal Palace til at kunne lide samme skæbne. Med godt tre timer til kampstart er meldingen lige nu, at kampen fortsætter, som det hele tiden har været planlagt.

Tottenham Crystal Palace Boxing Day
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Opdateret: Crystal Palace har på Twitter bekræftet, at kampen mod Tottenham bliver spillet som planlagt.

Klubben har endnu ikke offentliggjort den trup, som eftersigende skulle være ramt af Covid-19.

Adskillige tilfælde af Covid-19-smitte i Crystal Palace-truppen skulle have fået klubben fra det sydlige London til at bede om udsættelse af kampen mod lokalrivalerne fra Tottenham.

Kampen er fastlagt til klokken 16 dansk tid, og ifølge Evening Standard har Crystal Palace ikke haft held med at overbevise Premier League om at udskyde kampen.

Læs også: Tottenham – Crystal Palace kan blive fjerde kamp, der aflyses på Boxing Day

Dermed ser det ud til, at Joachim Andersen og resten af Crystal Palace-mandskabet går på banen på Tottenham Stadium, hvor Pierre-Emile Højbjerg og resten af Antonio Contes tropper venter.

Ud af de ni kampe, der på forhånd var fastlagt på Boxing Day, er tre allerede udsat. Det drejer sig om de to tidlige kampen mellem Liverpool og Leeds samt Wolves og Watford, ligesom også klokken 16-kampen mellem Burnley og Everton skal spilles en anden dag.

Endnu er der ikke kommet en endelig udmelding om kampen fra Premier League.

Læs også: Hvad er Boxing Day – og hvorfor hedder det Boxing Day?

Tottenham har allerede fået to kampe udskudt på grund af pandemien, mens også Crystal Palaces seneste kamp mod Watford blev udskudt.  

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P