Champions League

Butragueño om UEFA-kaos: Det er skamfuldt!

Real Madrid er en af de klubber, der fik en markant sværere lodtrækning mandag, da Champions league lodtrækningen måtte tages om. Nu udtaler klubben sig om hele situationen.

Real Madrid er ikke tilfreds med lodtrækningen til Champions League
Foto: Ritzau Scanpix

Real Madrids legende, Emilio Butragueño kalder det skamfuldt, hvordan UEFA’s kaotiske Champions League lodtrækning fandt sted mandag.

Efter den oprindelige lodtrækning stod Real Madrid til at møde Benfica, men da UEFA måtte tage hele lodtrækningen om grundet en teknisk fejl, endte Madrid-klubben i stedet med at trække favoritterne fra Paris Saint-Germain.

Og det vækkede langt fra begejstring hos Real Madrid.

– For det første må jeg sige, at det er overraskende, skamfuldt og meget svært at forstå, hvad der er foregået, når man tænker på, millioner af fans og sportens verden fulgte lodtrækningen, siger Butragueño ifølge den engelske avis Evening Standard.

Læs også: Ny Champions League-lodtrækning: Se resultatet her

Emilio Butragueño er nuværende “direktør for institutionelle relationer” i Real Madrid, og selvom lodtrækningen ser svær ud, er der alligevel udsigt til et par spændende opgør mod blandt andet klubbens tidligere forsvarsspiller, Sergio Ramos, samt Kylian Mbappé, der er rygtet til netop Real Madrid.

– Når alt er sagt, så går vi denne lodtrækning i møde med spænding, og vi er samtidig klar over, hvad denne konkurrence betyder for klubben og vores fans, lyder det fra Butragueño.

Real Madrid har længe jagtet Kylian Mbappé, og da de må indlede forhandlinger med franskmanden til januar, eftersom angriberen har kontraktudløb til sommer, kan der rent faktisk opstå en situation, hvor Real Madrid har skrevet kontrakt med MBappé for de to klubbers møder.

Den spanske avis AS melder dog om, at Real i så fald vil beskytte Kylian Mbappé og afvente udmeldinger. PSG’s mest inkarnerede fans ønsker man ikke på nakken. Spørg bare Neymar.

Læs også: Ramos om Real Madrid-gensyn: Jeg ville gerne have trukket et andet hold

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P