LaLiga

Medie: Sergio Agüero indstiller karrieren

Sergio Kun Agüero skulle være nået til en beslutning om at indstille karrieren, og ifølge det spanske medie Marca, kommer han til at offentliggøre sit karrierestop onsdag.

Sergio Agüero indstiller fodboldkarrieren i FC Barcelona onsdag, melder spansk medie.
Sergio Kun Agüero måtte lade sig udskifte med smerter i brystet i det 41. minut af kampen mod Alavés den 30. oktober. Foto: REUTERS/Albert Gea.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelonas stjerneangriber, Sergio Kun Agüero, har ikke spillet siden den 30. oktober. Her blev han kørt på hospitalet, efter at have været nødsaget til at forlade banen under kampen mellem FC Barcelona og Alavés.

De efterfølgende meldinger var, at der var problemer med hjertet – meldinger, der sidenhen er blevet bekræftet.

Nu skriver spanske Marca, at der på onsdag kommer til at være en form for ceremoni, hvor Agüero kommer til at offentliggøre sin beslutning om at indstille fodboldkarrieren, efter han er blevet observeret og undersøgt siden den 30. oktober.

Mediet skriver videre, at argentineren ikke er i stand til at fortsætte med at spille fodbold på højeste niveau på grund af problemerne med hjertet.

FC Barcelona skulle angiveligt være informerede om karrierestoppet, og i den anledning have forberedt en afsked med Agüero, der finder sted onsdag i denne uge.

Sergie Kun Agüero kom til Barca i sommer, hvor han sidenhen har været plaget af skader. Det er kun blevet til fire kampe i La Liga for angrebsstjernen.

Læs også: Aguero vil ikke tage en forhastet beslutning

Læs også: Barca vil samarbejde med politiet i sag mod tidligere akademichef

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P