Bundesligaen

Kimmich i kovending – Bayern stjernen er klar til at blive vaccineret

Bayern Münchens landsholdsspiller, Joashua Kimmich, har fået meget opmærksomhed, fordi han ikke har ladet sig vaccinere og senest også har måttet holde pause fra kampe på grund af problemer med lungerne.

Joshua Kimmich har nu valgt at lade sig vaccinere. Foto: Ritzau Scanpix / Christof STACHE / AFP

Den tyske landsholdsspiller, Joshua Kimmich, har fået en del opmærksomhed, da han indtil nu ikke har villet lade sig vaccinere, og da han samtidig har døjet med følgerne fra sin smitte med Covid19.

Men nu ønsker Kimmich at blive vaccineret mod Covid19-virussen. Det har Bayern-spilleren udtalt til tyske ZDF.

– Generelt var det bare svært for mig at håndtere min frygt og bekymringer, og det var derfor, jeg var uafklaret i så lang tid, siger den 26-årige profil, der de seneste uger været i centrum for en heftig samfundsdebat om vaccination på grund af sin vaccinationstvivl.

Torsdag fortalte Bayern München, at Kimmich ikke kunne spille mere for Bayern i år “på grund af en let infiltration i lungerne”, og Kimmich har ikke optrådt for sin klub siden 6. november.  

Først var Kimmich i karantæne som uvaccineret kontaktperson for holdkammeraten Niklas Süle, og derefter blev han selv smittet og missede dermed også de sidste VM-kvalifikationskampe for Tyskland i november.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P