1 min læsningRiqui Puig: Føler mig som en fodboldspiller igen!

Det har været en særdeles svær tid for FC Barcelona talentet, Riqui Puig, der har været ude i kulden hos tidligere cheftræner, Ronal Koeman. Men med spilletid i lørdagens nederlag, følte han sig som fodboldspiller igen.

1 min læsning
Riqui Puig fik spilletid i Barcelonas nederlag til Real Betis lørdag aften. Foto: Ritzau Scanpix / LLUIS GENE / AFP

I lørdagens Barcelona-nederlag mod Real Betis, måtte Gavi forlade banen efter en halv times spil, da han slog sit hoved alvorligt.

Cheftræner Xavi gav derefter Riqui Puig spilletid i Barcelona-trøjen, hvilket ellers har været et sjældent syn på Camp Nou.

Den lille tekniker har tidligere været meget ude af holdet under den forhenværende cheftræner, hollandske Ronald Koeman, og den større opmærksomhed og nu også spilletid kunne mærkes på Puig efter kampen.

– Fodboldspillere vil gerne spille, så jeg er glad. Jeg føler mig som en fodboldspiller igen. Lad os se om resultaterne følger med os. Vi kan kæmpe med i ligaen og på onsdag i Champions League kvalificerer vi os, sagde Riqui Puig ifølge sports.es i mixed zone efter kampen. 

– Vi har tre dage til komme os, inden vi skal til München. Det er en finale, og vi tror alle på det.

Det var blot Puigs ottende kamp i ligaen i år, og FC Barcelona ligger med lørdagens nederlag på en 7. plads med 16 point op til rivalerne fra Real Madrid.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

Notifikationer