Dansk Fodbold

Internationalt snit da FC Midtjylland vandt 2-0 over Brøndby

Der var store chancer i begge ender søndag eftermiddag, da FC Midtjylland-spillerne viste sig mest effektive over alle 90 minutter.

Bo Henriksens sortklædte midtjyder vandt søndag aften med 2-0 i en underholdende kamp. Foto: Ritzau Scanpix

I en underholdende kamp var det tydeligt fra første fløjt, at begge mandskaber i efteråret har spillet på internationalt niveau i Europa League.

Brasilianerne Charles og Junior Brumado scorede til henholdsvis 1-0 og 2-0 og afgjorde kampen.

Superligaens topscorer, Mikael Uhre, brændte på ukarakterisk vis flere store chancer på hjemmebane.

Man of the Match: Evander, FC Midtjylland.

Brøndby IF og FC Midtjylland spillede søndag eftermiddag den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen, hvilket blev en af de bedste fodboldkampe mellem to danske hold i 2021.

FC Midtjyllands Evander og Brøndbys Mikael Uhre havde begge kæmpe chancer i første halvdel af første halvleg, men henholdsvis Brøndbys målmand Mads Hermansen og FC Midtjyllands overligger forhindrede en tidlig føring.

Kampen blev afgjort af Charles’ scoring, da han efter 21 minutter bragte midtjyderne foran 1-0, og i anden halvleg, hvor antallet af chancer blev færre, da Junior Brumado scorede til 2-0 på et flot oplæg og hælaflevering fra Evander.

Brøndbys danske mestre, som for 14 dage siden vandt med 2-1 på udebane mod FC Midtjylland i Superligaen, var for upræcise i de afgørende afleveringer på sidste tredjedel af banen, og første opgør af kvartfinalen ender med en 2-0 sejr til FCM.

Der er returopgør på søndag den 12. december i Herning, og udebanemål i Sydbank Pokalen tæller ikke dobbelt.

Hey du, kære fodboldfan. Vi har lanceret en app, hvor du dagligt kan få dit fodboldfix, følge udvalgte klubber og være opdateret med TV Guide!