3F Superligaen

Bo Henriksen: Fik vist vi er bedre end Brøndby

FC Midtjylland vandt med 0-2 på udebane over Brøndby IF i Sydbank Pokalen søndag eftermiddag, hvilket cheftræner Bo Henriksen var mere end tilfreds med.

Bo Henriksen var mere end tilfreds med hans mandskabs præstation mod Brøndby IF i Sydbank Pokalen, da FC Midtjylland vandt med 0-2 på udebane. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Søndag eftermiddag mødte FC Midtjylland på udebane Brøndby IF i den første af to kvartfinalekampe i Sydbank Pokalen. Her leverede midtjyderne en stærk præstation, der sikrede dem en 0-2 sejr.

Læs også: Internationalt snit da FC Midtjylland vandt 2-0 over Brøndby

Det var derfor også en meget glad Bo Henriksen, som campo.dk interviewede efter kampen.

– Det er svært at være andet en super tilfreds i dag. Vi fik vist, at vi er bedre end Brøndby, hvis vi husker at spille i samtlige minutter af en fodboldkamp.

– Det ville være en fed løgn og fuldkommen håbløst, hvis jeg står og siger, at 2-0 på Brøndby Stadion ikke er et fremragende udgangspunkt. Selvfølgelig er det det. Men vi gør os også fortjent til det i dag.

Selvom FCM efter lørdagens sejr nu står med det ene ben i semifinalen, så er Bo Henriksen dog ikke i tvivl om, hvordan returopgøret skal gribes an.

– Vi kommer ikke til at slække på det om en uge i Herning. Vi har ingen grund til at spare spillere, så vi kommer til at gå all in og går benhårdt efter, at slutte kalenderåret af med manér. Alt anden ville være tåbeligt.

– Vi skal gå efter det samme udtryk som vi har fra start af i dag. Formår vi det, føler jeg mig også overbevist om, at vi er for stor en mundfuld for Brøndby på eget græs, siger Bo Henriksen.

Læs også: Niels F. efter FCM-nederlag: Kampen ændrede sig ved deres andet mål

Udover en god kamp mod Brøndby i den første kvartfinalekamp i Sydbank Pokalen, mener Midtjylland-træneren også, at hans mandskab har leveret godt siden sæsonstarten i august.

– Jeg synes generelt vi har haft et godt efterår, selvom folk var hurtige til at tale om krise, efter tre kampe i Superligaen uden sejr. Det ændrer årets to sidste kampe ikke på, selvom det er nogle fede og afgørende opgør vi står overfor.

– Går vi ud og vinder de to kampe ser det rigtig fint ud, men man vinder jo ikke noget i december. Så vi holder stadig benene på jorden og forsøger at holde fokus på helhedsbilledet, siger Bo Henriksen.

Læs også: SønderjyskE vandt 1-0 på dommedagsdrøn mod Hvidovre, der spillede bedst

Den sidste og afgørende kamp om en semifinaleplads i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF spilles søndag den 12. december, når ulvene fra Herning har hjemmebanefordelen på MCH Arena.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P