Lindstrøm med sit første assist i Bundesligaen

Jesper Lindstrøm kunne lørdag notere sig for sit første oplæg i Bundesligaen.

Den tidligere Brøndby-spiller Jesper Lindstrøm har de seneste spillerunder fået gang i både målscoringen og assisterne i Bundesligaen. Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag opnåede Jesper Lindstrøm endnu en milepæl på sit Bundesliga-eventyr, da han efter 15 minutter havde en afgørende rolle i at bringe Eintracht Frankfurt foran i udekampen mod Hoffenheim.

Efter en hurtig kombination ved et hjørnespark, der blev taget kort, sendte Jesper Lindstrøm bolden hårdt og præcist ind i feltet. Her fik holdkammeraten Rafael Borre sat panden på, og kunne dermed bringe Eintracht Frankfurt foran med 0-1.

Den stilling holdt dog ikke længe, og ved pausen havde Hoffenheim bragt sig i front med 2-1.

Jesper Lindstrøm blev skiftet ud efter 58 minutter, og i det 59. minut gjorde Hoffenheim det så til 3-1.

Eintracht Frankfurt fik reduceret senere i 2. halvleg, men Jesper Lindstrøm og resten af holdet må altså rejse hjem med et nederlag på 3-2.

De to danske Hoffenheim-spillere, Robert Skov og Jacob Bruun Larsen, er begge ude med skader og kom derfor ikke på banen.