Bundesligaen

Kæmpe Schick-show i Bundesligaen: Scorer tre mål på syv minutter

Patrik Schick og resten af Bayer Leverkusen viste ingen nåde, da Bundesligaens bundprop Greuther Fürth var på besøg.

Patrik Schick havde en forrygende dag på kontoret, da han lørdag scorede fire mål i anden halvleg i kampen mellem Bayer Leverkusen og Greuther Fürth. Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Greuther Fürth ligner efterhånden et hold, der har givet op i Bundesligaen.

Lørdag blev de spillet ud af stadion, da Bayer Leverkusen sendte dem hjem med et resultat, der vækker minder om VM-semifinalen i 2014 mellem Tyskland og Brasilien.

7-1 endte kampen, hvor især én spiller formåede at gøre det onde ved Bundesligaens bundprop.

Patrik Schick er således noteret for hele fire mål i kampen. De fire mål kom på stribe, og de blev alle smækket ind i 2. halvleg.

De tre sidste af 25-årige Patrik Schicks mål blev scoret på blot syv minutter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Bayer Leverkusen fastholder med sejren deres tredjeplads i Bundesligaen, mens Greuther Fürth har formået at isolere sig fuldstændigt i bunden af ligaen. Greuther Fürth har således kun skrabet ét enkelt point sammen efter 14 kampe, og med en målscore 12-46 er der ikke meget, der tyder på, at de er ved at få vendt skuden lige foreløbig.