1 min læsningMedie: Brøndby vil af med disse spillere

Brøndby IF's trup skal trimmes, og klubben går nu efter at skaffe sig af med to marginalspillere.

1 min læsning
Både Pavlovic og Fallenius var på bænken i opgøret mod Lyon i Europa League, hvor dette billede er fra. Ingen af dem fik dog spilletid i 1-3 nederlaget. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Truppen er for stor i Brøndby IF, og derfor forsøger de danske mestre nu at finde nye klubber til de to angribere – serbiske Andrija Pavlovic og svenske Oskar Fallenius, erfarer BT. De to spillere har scoret 0 mål tilsammen i denne superligasæson.

28-årige Andrija Pavlovic med en fortid i F.C. København har spillet 16 kampe i Superligaen denne sæson, men det er som nævnt ikke blevet til mål i den gule trøje i landets bedste række.

For 20 årige Oskar Fallenius er det som nævnt heller ikke blevet til mål, og svenskeren har kun fået spilletid i fem superligakampe denne sæson, hvoraf det kun er blevet til 27 minutters spilletid fordelt på de fem kampe.

Ifølge BT er de to angribere ikke de eneste Brøndby-spillere, der er på vej væk fra klubben. Både Jens Martin Gammelby og norske Tobias Børkeeiet skulle også være tæt på exit.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer