Premier League

United-stjerne: Var virkelig sur på Carrick

Michael Carrick nåede at bænke både Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo i sin korte tid som vikar i Manchester United. Noget, der gjorde førstnævnte godt og grundigt sur.

Bruno Fernandes
Bruno Fernandes var bestemt ikke tilfreds med at blive sat af til kampen mod Villarreal. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Michael Carrick offentliggjorde i går sin afsked med Manchester United, hvor han har været i 15 år. Først som spiller og siden i forskellige trænerroller.

I sin sidste tid tog han over som vikarierende træner efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær, og her blev det til sejre over Villarreal og Arsenal samt et uafgjort resultat mod Chelsea.

I sin første kamp mod Villarreal bænkede han den portugisiske stjerne Bruno Fernandes der nu udtaler, at han bestemt ikke var tilfreds med den beslutning.

– Jeg var virkelig sur på Carrick i Villarreal, men sådan er livet som træner. Jeg kan se en stor fremtid for ham som træner. Han ved, hvordan man skal snakke til spillerne. Hvis han får chancen, så kan han blive en toptræner, lyder det således fra Bruno Fernandes til BBC, der nu ser frem til tiden med Ralf Rangnick, der starter i jobbet i dag.

– Alle ser frem til at arbejde sammen med den nye træner. Når der kommer en ny træner en opstår der nye muligheder. Alle har en chance. Alle skal arbejde hårdt for at få chancen i startopstilingen. 

Læs også: 800-måls jubilaren Ronaldo sender Arsenal hjem med nederlag

Ralf Rangnick får debut på sidelinjen på søndag, når Crystal Palace gæster Old Trafford.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P