3F Superligaen

David Nielsen forsikrer: Den hårde start kommer godt igen

AGF's cheftræner David Nielsen ser tilbage på den hårde start på sæsonen, som han dog er sikker på, kan anses som en slags investering i truppen og trænerstaben.

David Nielsen har sammen med sin stab kæmpet med en hård sæsonstart, og den kommer godt igen, forsikrer han. Foto: Bo Amstrup/ Ritzau Scanpix

Lyt til hele interviewet med David Nielsen herunder:

Den aarhusianske traditionsklub har fire point op til top seks før forårets afgørende kampe indledes, og især starten af sæsonen var meget krævende for klubben, der længe lå og flirtede med nedrykningsstregen og havde svært ved at score mål.

AGF’s cheftræner David Nielsen har haft ansvaret på Fredensvang i fire år, og i indløbet til denne sæson oplevede han stor udskiftning i spillertrup og trænerstab. En hård og lærerig proces for alle, som cheftræneren dog ikke er sen til at se som en gevinst på længere sigt.

– Vi er et rigtig godt sted med vores trænerteam. Det er klart, at det var hårdt for dem at komme ind, og så havde vi det svært og med nye spillere. Der var gang i mange ting i starten af sæsonen. Det håber jeg altid, vi kan dække til mens vi vinder. Det er det, man gerne vil. Fordi det er hårdt for nye spillere, og de spillere der har været her før, at tabe, når man sætter noget nyt sammen med et nyt trænerteam også, siger David Nielsen i et interview med campo.dk.

Cheftræneren fortæller i interviewet også med nedturen mod Larne i Europa Conference League samt exit’en i Sydbank Pokalen mod SønderjyskE.

– Det har været hårdt, men det har også været med til at hærde spillerne, og det har givet de nye folk i mit team et indblik i, hvordan klubben virker. Så jeg er sikker på, at det kommer godt igen, at de fik lov at opleve, hvad det vil sige at have en hård start i AGF.

David Nielsen og AGF starter superligasæsonen op igen den 20. februar mod netop SønderjyskE.

Husk – med campo.dk’s app får du alle de vigtigste nyheder direkte til mobilen. Så dine notifikationer til for dine hold og ligaer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P