International Fodbold

Dommen i Benzema-sag er afsagt: Skyldig!

Fodboldspilleren Karim Benzema er kendt skyldig i en sag, hvor han er tiltalt for medvirken til forsøg på afpresning af en tidligere holdkammerat.

Med en betinget fængelsstraf på et år, skal den 33-årige Real Madrid-stjerne Karime Benzema undgå at begå anden kriminalitet det næste år, hvis han vil undgå at sidde bag tremmer. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

Den franske stjerne Karim Benzema er onsdag formiddag ved en domstol blevet kendt skyldig i den sag, han har haft hængende over hovedet siden 2015.

Han er fundet skyldig i medvirken til forsøg på afpresning af sin tidligere holdkammerat Mathieu Valbuena, hvor han har brugt en sexvideo til afpresningen.

Dommen lyder på en betinget fængelsstraf på et år, og en bøde på lidt over en halv million kroner. Dommen blev læst op i retten i Versailles onsdag formiddag.

At han er blevet fundet skyldig kommer ikke til at koste ham landsholdskarrieren. Det har præsidenten for det franske fodboldforbund, Noël Le Graët, tidligere udtalt.

– Det er altid træneren, som vælger sit hold, og Benzema vil ikke blive ekskluderet, i tilfælde af at han findes skyldig, sagde han til avisen Le Parisien.

Læs også: Transferjournalist: AC i dialog med Barca

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P