International Fodbold

Louis van Gaal: Stopper hvis det kikser

Den hollandse landstræner, Louis van Gaal, fortæller, at hvis nationen ikke kvalificerer sig til VM-slutrunden tirsdag aften, stopper han som landstræner med det samme.

Louis van Gaal
Louis van Gaal vil stoppe som landstræner, hvis holdet kikser at komme til VM. Foto: Robin Van Lonkhuijsen/AFP/Ritzau Scanpix

Alt er åbent i Gruppe G, hvor både Holland, Tyrkiet og Norge tirsdag aften kan spille sig til VM i Qatar. Her står førstnævnte dog med de bedste kort på hånden, da en hjemmesejr over Norge endegyldigt vil sende ‘Oranje’ til slutrunden.

Til kampen på De Kuip i Rotterdam, som bliver uden tilskuere på grund af høj coronasmitte i Holland, kommer landstræner Louis van Gaal til at sidde klar på sidelinjen, selvom han vil være i kørestol efter et uheld, hvor han faldt på sin cykel.

– Alle bevægelser er smertefulde. Det er derfor, jeg sidder i kørestol. Spillerne og staben vil have mig til at blive, og derfor bliver jeg her. Det er meget rart, fordi det siger det hele om holdet. Jeg er en følsom fyr, siger Louis van Gaal til NOS, der samtidig bedyrer, at det kan være hollænderens sidste kamp i spidsen for landsholdet.

– Hvis vi ikke kvalificerer os i morgen, så er det slut, afslutter han.

Læs også: Skuffet Van Dijk: Selvfølgelig er jeg vred

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P