3F Superligaen

Bo Henriksen inden Brøndby-opgør: Vores hovedpunkter og udtryk skal altid være det samme

FC Midtjylland møder efter landsholdspausen Brøndby IF på hjemmebane. Selvom det er en vigtig kamp, så får det ikke cheftræner Bo Henriksen til at gruble over store taktiske ændringer til opgøret.

Bo Henriksen opildner sine spillere i Europa League-kampen mod Røde Stjerne. Foto: Marko Djurica/Reuters/Ritzau Scanpix.

Efter 14 dages landsholdspause skal FC Midtjylland den 21. november møde Brøndby IF hjemme på MCH Arena. Det er en kamp, hvor midtjyderne skal forsøge at få revanche fra deres seneste nederlag til klubben fra vestegnen, da de tabte med 2-0 den 29. august.

Selvom det er en svær modstander som Bo Henriksens mandskab møder, så betyder det ikke nødvendigvis for cheftræneren, at der skal ændres for meget på midtjydernes eget spil. Det fortæller han til Tipsbladet.

– Vores hovedpunkter og udtryk skal altid være det samme. Men derfor må man jo godt være forberedt. Hvor er det, at de andre er sårbare? Sådan er det med alt. Selvfølgelig er vi forberedte på, at vi skal ind og gøre et stykke arbejde. Man forbereder sig jo på, hvordan man får de bedste resultater udfra de forudsætninger, som vi og de har, siger han og fortsætter:

– Det er helt kynisk set, hvordan vi kan gøre mest ondt på de andre – og hvordan lukker vi bedst ned for dem defensivt. Det er bare lige kogt ned til minimum. Men vores udtryk og fundament, som har ligget her i mange år, det er det samme, siger Bo Henriksen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF spilles den 21. november klokken 18.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P