Dansk Fodbold

Dansk målscorer: Vi ærgrer os sindssygt over målet

Andreas Skov Olsen var indblandet i to mål i dag, men det var ikke hvad der fyldte for kampens spiller, da han blev interviewet bagefter.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Danmark havde gang i et vildt rekordforsøg, og var minutter fra at gå igennem niende kvalifikationskamp uden at lukke ind. Et sent mål fra Klæmint Olsen sørgede bare for, at kampen endte 3-1. Andreas Skov Olsen var derfor svært skuffet, selvom han modtog prisen som kampens spiller efter kampen.

– Det var jo ikke den allerbedste præstation i dag. Vi kommer til at ærgre os sindssygt meget over målet. Men vi vinder jo alligevel 3-1 rimelig sikkert vil jeg sige, så selvfølgelig er vi glade for pointene, men det der mål altså… siger Andreas Skov Olsen.

I første halvleg var det svært at bryde igennem et kompakt færørsk forsvar, og derfor var der også brug for råd fra Kasper Hjulmand i pausen.

– Han sagde, at vi skulle blive ved, og på et tidspunkt ville de blive trætte. Det var nok derfor, der kom flere åbninger til sidst. Alt i alt er det tre point i Parken med en god stemning, så vi er glade, sagde Andreas Skov Olsen til Kanal 5 efter kampen.

Læs også: For Klæminten da – Danmark smed muligheden for vild rekord

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P